Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHOTEL SANDA este situat in nord - vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita,se invecineaza cu hotelurile Corina si Raluca, la o distanta de aproximativ 500 m de plaja si dispune de 116 camere duble si 2 apartamente.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotel Sanda este situat la 500 m de plaja, fiind inconjurat de mult spatiu verde. Detine gradina, loc de joaca, bar de zi, gratar, parcare gratuita in limita disponibilitatii, internet.
Hotelul Sanda este construit pe 3 etaje si a fost renovat, toate camerele au grup sanitar propriu renovat cu cadita si dus, balcon.

Nu accepta animale de companie.

Servicii masa

MASA: hotel Sanda nu are restaurant propriu, mesele se pot servi sub forma bonurilor valorice valabile in mai multe localuri din statiune. (ESPLANADA, LA FOISOARE , LARISA, CARUL CU SCOICI, VULTURUL, CHERHANA RAZELM)
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII 0 - 11.99 ANI.

Dotari camere

Camerele sunt renovate, dotate cu baie proprie cu cadita si dus, TV, frigider, geamuri termopan, plasa de tantari si balcon. Unele camere dispun si de aer conditionat.

Apartamentele au un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, aer conditionat, frigider, 2 TV plat, un singur grup sanitar, nu au balcon.
In camere se accepta maxim 2 adulti + 2 copii, sau 3 adulti si 1 copil.
Din total 116 camere, 76 sunt dotate cu aer conditionat, pe etajele 2 si 3.


Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii 0 - 11.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, sau se poate solicita un pat suplimentar in camera la 50% din tariful pe persoana/zi
- 2 copii, unul sub 11,99 ani, iar al doilea intre 12 si 17,99 ani, care locuiesc in camera cu 2 adulti , cel mic va beneficia de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, iar al doilea va plati 50% din tariful pe persoana/zi, cu pat suplimentar
- 1 copil de 12 - 17,99 ani, va plati 50% din contravaloarea unui loc de cazare si primeste pat suplimentar.
- 2 copii 12 - 17.99 ani cu 2 adulti, unul va achita o taxa de utilitati de 25% din tariful de adult, fara pat suplimentar, iar al doilea va plati 50% din tariful de adult, cu pat suplimentar;
- peste 18 ani achita 80% dintr-un loc cu pat suplimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Carmen International(fostul Becali Hotel)

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 803.5 Lei/pers

Corina

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 356.5 Lei/pers

Mera Resort

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1355.5 Lei/pers