Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotel Excelsior 2** Eforie Sud este situat in zona de nord a statiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleza), la numai 80 de metri de plaja.


Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 . Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Hotel Excelsior este structurat pe 4 etaje si reprezinta una dintre cele mai convenabile variante de cazare din statiune, deoarece ofera spatii de cazare renovate la tarife scazute. Unele camere renovate au fost imbunatatite in 2024. Toate camerele sunt dotate cu televizor si minibar. Camerele fara balcon beneficiaza de aer conditionat.Servicii masa: Hotelul dispune si de restaurant, unde micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez ( daca sunt mimin 20 de oaspeti, in caz contrar, se serveste in sistem a la carte, de valoarea aferenta), iar pranzul si cina in sistem de autoservire, pe baza de card valoric.
Parcarea privata este gratuita si in limita disponibilitatii.

Dotari camere:
Camerele duble standard dispun de paturi twin sau matrimoniale, baie proprie cu dus, internet wireless, televizor, minibar, pardoseala cu gresie, geamuri termopan. Aer conditionat exista in camerele fara balcon si partial in cele cu balcon, SUPRAFATA 15 MP.

Camerele duble deluxe au fost renovate in 2024 si dispun de pat matrimonial (180x200), aer conditionat, tv, wi fi, baie cu dus. Acestea sunt situate pe etajul 1 si pot avea sau nu balcon. Suprafata 15 mp.

Camerele triple deluxe standard sunt situate la parter, nu au balcon, au in dotare un pat single in plus fata de camerele duble, aer conditionat, tv, wi fi, baie cu dus. Suprafata 22 mp.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: un copil intre 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat.

Capacitatea maxima de cazare:
Camer dubl deluxe standard - capacitate maxima 2 adulti + 1 copil 0 - 4.99 ani Camer dubl deluxe cu balcon - capacitate maxima 2 adulti + 1 copil 0-4.99 ani, situate doar la etajul 1

Camer dubl standard cu aer conditionat - capacitate maxim 2 adult + 1 copil 0-4.99 ani

Camer Twin cu balcon si aer conditionat - capacitate maxim 2 adulti
Camer twin cu balcon fara aer conditionat - capacitate maxim 2 adulti
Camer Twin standard - capacitate maxima 2 adulti
Camer Twin standard cu aer conditionat - capacitate maxim 2 adulti
Camer dubl cu balcon si aer conditionat - capacitate maxim 2 adulti + 1 copil 0-4.99 ani

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Mercur CMP

Mercur CMP

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 334.5 Lei/pers

11 % Early Booking
Hanul Hora Romaneasca Cmp

Hanul Hora Romaneasca Cmp

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 455.5 Lei/pers

Mojo Resort

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 724.5 Lei/pers