Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiCOMPLEX CASUTE HOLIDAY CLUB NEPTUN este situat pe marginea lacului Neptun II, langa Biserica Ortodoxa, vis-a-vis de Bazarul Prichindel, intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera, la o distanta de circa 600 m de plaja.
Complexul este format din 24 casute tip bungalow, respectiv 48 de camere duble, fiecare avand doua camere independente, cu intrari separate, situate intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera.
Receptia si check-inul se va face de la Hotel Sara

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii

Complex Casute Holiday Neptun ofera loc de joaca pentru copii, gratare la fiecare vila, zona de promenada, zona de pescuit si parcare gratuita.
Zona in care este amplasat este una de poveste, plina de verdeata, ceea ce recomanda locatia pentru iubitorii de natura, liniste si relaxare. Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.
Accepta animalele de companie.

Servicii masa
Mic dejun - bufet suedez; optional la hotel Sara

Dotari camere

Fiecare casuta are cate 2 camere cu intrari separate (suprafata utila de 12-15 mp), cu 2 paturi single sau 1 pat matrimonial, grup sanitar propriu si terasa, dotate cu: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor), internet.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 11.99 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar.
Mic dejun:
- 0 - 1.99 ani gratuit la masa.
- 2 - 11.99 ani achita 50% din valoarea mesei.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Q Hotel

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 672.5 Lei/pers

2D Resort Spa

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 398 Lei/pers

Miorita

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 248.5 Lei/pers