Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiCasa Elenis este localizata intr-una dintre cele mai linistite zone ale statiunii Eforie Sud, aproape de parcul central si Teatru de Vara, la o distanta de aproximativ 500 m pana la mare si 200 m pana la Baile de namol, una dintre principalele atractii ale statiunii.

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.


Facilitati: Casa Elenis are un lounge comun pentru 34 persoane, curte amenajata cu zone de relaxare (sezlonguri, balansoar, canepele si fotolii), facilitatii de gratar si parcare gratuita. Proprietatea pune la dispozitie camere duble matrimoniale, apartamente cu doua/trei camere avand o capacitate de cazare pentru 30 persoane. Oaspetii beneficiaza de bucatarie comuna utilata complet si acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.


Servicii masa: self catering


Dotari camere: Toate camerele/apartamentele pensiunii sunt prevazute cu dulap, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite, aer conditionat si minibar.
Camerele duble sunt cu pat marimonial, situate la parter. Suite cu 2 dormitoare decomandate la etajul 1, living cu 2 fotolii extensibile, balcon si 2 bai, suita family situate la etajul 2 semimansardat, formate din 2 dormitoare decomandate cu o baie.


Facilitati copii in camera cu 2 adulti
: un copil intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat. Capacitatea maxima de cazare la suite este de 4 adulti si 2 copii intre 0-6.99 ani.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Mercur CMP

Mercur CMP

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 334.5 Lei/pers

11 % Early Booking
Hanul Hora Romaneasca Cmp

Hanul Hora Romaneasca Cmp

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 455.5 Lei/pers

Mojo Resort

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 724.5 Lei/pers