Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Agenția de turism Jolie Travel a fost infiintata în aprilie 2009, având sediul principal în Pitești. 
De-a lungul timpului, cu o experiență de peste 12 ani, am evoluat continuu, oferind clienților noștri cea mai bună consultanță posibilă în domeniul turismului.

Indiferent dacă doriți cazare individuală, un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte 
din zecile de mii disponibile.

Ținem pasul cu nevoile societății și căutăm mereu soluții optime pentru a vă facilita rezervările și a vă oferi toate informațiile necesare unei vacanțe de succes.

Astfel prin intermediul website-ului nostru, v-am pus la dispoziție tehnologia necesară  să puteți căuta singuri, la orice oră, destinațiile și serviciile dorite.

Dincolo de tehnologia modernă, personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, putând să vă ofere oricând cele mai bune soluții și alternative, având experiența anterioară și informațiile actualizate ale agenției.